In luna Iunie, echipa de webdesign CIT-Romania, creeaza website-uri pentru unitati de cazare la preturi promotionale.
Pentru detalii sunati la:
0728-297969
sau
0740-048471
Localizare: Judetul Olt este situat in partea de sud a tarii, pe cursul inferior al raului care i-a dat numele si face parte din categoria judetelor riverane fluviului Dunarea. Prin portul dunarean Corabia are iesire la Marea Neagra. Suprafata totala de 5.498 kmp., reprezentand 2,3% din teritoriul tarii, situeaza judetul pe locul 22 la nivelul Romaniei ca suprafata. Din punct de vedere al populatiei, judetul ocupa locul 18 cu 489.274 locuitori(2002)avand o densitate de 89 locuitori/km�.
Este centrat pe valea inferioara a Oltului si teraselor sale si este format din campii si dealuri nu prea inalte. De la limita de nord a judetului pana in apropiere de Slatina se intalneste zona de dealuri, apartinand Podisului Getic si care ocupa o treime din suprafata judetului. La sud de Slatina pana la Dunare se desfasoara o parte a Campiei Romane, cu urmatoarele subunitati de campie: Campia Romanatilor, Campia Boianului si Campia Burnazului
Slatina, municipiu, resedinta judetului Olt
Caracal, municipiu, fosta resedinta a judetului Romanati
Bals
Corabia port la Dunare
Scornicesti
Draganesti-Olt
Piatra Olt nod C.F.
Potcoava
Muzeul Judetean Olt - cu doua sectii: istorie si arta populara - prezinta printre altele, piese valoroase din epoca cea mai indepartata a paleoliticului descoperite pe Valea Darjovului, interesante costume populare, cusaturi si tesaturi specifice zonei.
Biserica Troitei - cea mai veche constructie din oras, ridicata in 1645 si renovata in 1729.
Catedrala - construita in 1782 de Ionascul Cupetul, mare negustor din localitate si pictata ulterior de Gheorghe Tattarescu.
Padurea Sreharet - frumos parc natural cu un lac de acumulare. In padure se afla:
Schitul Streharet - construit intre 1664-1668, reparat in 1844, a carui biserica e ctitorie a Mitropolitului Varlaam, in anul 1672.
Manastirea Clocociov - ctitorie a lui Mihai Viteazul 1594, reconstruit in 1645 de Diicu Buicescu, nepot al lui Matei Basarab.
Manastirea Clocociov(care dateaza din vremea lui Neagoe Basarab, reconstruita de Mihai Viteazul in 1594 si din nou in 1645 de catre boierul Dinicu Buicescu)
Manastirea Strehareti, a carei constructie a inceput in 1665 si care a fost terminata in 1672